Dejan Pavličić napustio klupu Dilja: Umoran sam od nogometa, ne mora me nitko zvati godinu dana…

Dejan Pavličić nakon osam godina napušta klupu Dilja! Odluku o tome Dejo je donio još u travnju, kada ju je priopćio i čelnim ljudima kluba kako bi im ostavio dovoljno vremena za reakciju, ali ne i igračima, zbog zadržavanja optimalne razine tenzije u završnici prvenstva.

– Ne mogu više, ispuhan sam kao balon. Osjećam strahovit zamor materijala, nemam više energije, ekipa to osjeti i to nije dobro za klub. Ne ide ništa na silu, nema ni smisla – kaže Dejan Pavličić koji se od Diljeve klupe oprostio domaćim porazom od Borca iz Kneževih Vinograda.

No, tih prošlonedjeljnih 0:2 ne može zasjeniti sve ono dobro što je Dilj ostvario pod vodstvom 43-godišnjeg trenera; tri osvojena prvenstva, dva Kupa NS Vinkovci.

– Meni je svaka pobjeda najdraža, volim pobijediti i na treningu, tako da ne mogu izdvojiti ostvarenje uz koje me veže najjača emocija. U sveukupnom zbroju i zbiru mogu reći da je bilo lijepo dok je trajalo, ali i da je vrijeme za rastanak.

I za nove nogometne izazove…?

– A, ne, ne… Na klupi sam u kontinuitetu već skoro 13 godina, jer prije ove osmoljetke u Dilju radio sam u Vidoru iz Srijemskih Laza četiri i pol godine. Umorio sam se od nogometa, minimalno godinu dana ću pauzirati. Ne mora me nitko zvati – odlučno poručuje Pavličić koji je na kraju isporučio „naramak pozdrava i zahvala” nogometnom društvu iz zapadnog vinkovačkog predgrađa:

– Hvala svima u klubu na izuzetno korektnoj suradnji, osobito igračima. Želim NK Dilj i njegovim navijačima mnogo razloga za sreću u sljedećoj sezoni. I ja ću im stiskati palčeve!