Dekanić prvašićima: Škola je jedno divno putovanje…

Povodom prvog dana školske godine 2022/23. koja započinje sutra, 5. rujna, župan Damir Dekanić uputio je poruku učenicima, nastavnicima i roditeljima:

Dragi prvašići, od sutra ćete zakoračiti u novo razdoblje svog života, ono najljepše razdoblje – đačko. To je vrijeme upoznavanja novih prijatelja i stvaranja neraskidivih prijateljstava za cijeli život, vrijeme učenja i otkrivanja novih, zanimljivih i lijepih stvari, vrijeme prvih ljubavi.

Škola je jedno divno putovanje kroz koje ćete puno toga naučiti i izrasti u mlade i vrijedne ljude. U tome će vam pomoći vaši nastavnici koje morate pažljivo slušati, jer će vam upravo oni ukazati na to kako prepoznati pravi životni put.

Dragi učenici, na svakom putu, pa tako i ovom vašem školskom, pojave se problemi, ali ako se pojave i vidite da ih ne možete sami riješiti, uvijek se možete obratiti nastavniku, roditeljima ili prijateljima. Svaki problem u životu se može riješiti i to jednostavnim razgovorom s osobom kojoj vjerujete.

Učenici, nastavnici i roditelji, od srca vam svima želim sretan prvi dan škole kao i uspješnu novu školsku godinu, puno dobrih ocjena, strpljenja i ustrajnosti u radu i neka vam nikada ne nedostaje veselja i ljubavi.