Desetkovana Cibalia danas protiv BSK-a traži četvrtu pobjedu u nizu

Antolović, Laštro, Karabatić, Stanić, Ciprić, Jajalo, Pavlak, Jazvić, Mišković, Janović, Crnov. Ne, to nije Cibalijin sastav koji će danas istrčati kontra BSK-a u 24. drugoligaškom kolu, to su jedanaetorica onih koji će iz raznoraznih razloga izostati u susjedskom derbiju u kojem VK-drugoligaš ide po sedmi uzastopni pozitivan rezultat.

 Trener Petar Tomić unatoč tome što mu je izbor igrača bitno sužen, a na klupi za pričuve „dječji vrtić”, ne djeluje obeshrabreno:

 – Vjerujem u ovu ekipu i dečke koji će danas učiniti sve za novu pobjedu, četvrtu uzastopnu. BSK? Treba samo pogledati na ljestvicu i sve je jasno.

Francuz Yoahnn Tia danas ponovno u prvom sastavu Nebeskoplavih, FOTO: db

 Pogledali smo na ljestvicu, BSK je četvrti s 37 bodova. No, sasvim malo ispod momčadi iz Bijelog Brda koja ima izraženi vinkovački štih (Dabro, Bajić, Mišić, Dalić) je Cibalia koja je šesta, sa samo dva boda manje. Dakle, u slučaju današnje pobjede Cibalia preskače BSK i (opet) nominalno postaje drugi slavonski klub po rezultatskom rejtingu!

Početak današnje utakmice zakazan je u 16.30 sati uz izravni prijenos na Facebook stranici HNK Cibalia. Očekivani početni sastav Nebeskoplavih razvrstan u formaciju 4-2-3-1: Đaković – Išasegi, Oršolić, Tia, Rugašević – Baltić, Diyoke – Galić, Bubnjar, Knežević – Miljanić.