Dilj domaćin Borincima u srijedu, 6. listopada, u finalu Kupa NS Vinkovci

Finalna utakmica Kupa Nogometnog središta Vinkovci u kojoj se sastaju Dilj i Borinci bit će odigrana u srijedu, 6. listopada, početak joj je zakazan u 16 sati. Nakon današnjeg ždrijeba poznat je i domaćin; kuglica je rekla svoje, bit će to Dilj!

Ne bunimo se, zadovoljni smo. Dapače, prezadovoljni. Iako, domaći teren u toj utakmici neće mnogo značiti u kontekstu favorita, izgledi su 50:50, a toliki bi bili i da se igra u Jarmini. Borinci su odlična ekipa, dobro posložena, bit će nam teško. Ali, ni njima neće biti lagano – poručuje Diljev sportski direktor Jurica Bošnjak, a ujedno i službeni predstavnik na ždrijebu, koji već pogledava prema nebu, tj. prema sinoptičkim kartama…

– Najavljuju neku kišu za utorak. Valjda neće i u srijedu… – dodao je Bošnjak koji je izvlačenje kuglice koja određuje domaćina džentlmenski prepustio predstavniku Borinaca, bio je to klupski dopredsjednik Mario Smetiško.

Nama je zapravo svejedno gdje se igra, u odličnoj smo formi, tako da… Imamo realne šanse i ovako – kratko je prokomentirao Smetiško epilog današnjeg ždrijeba.

Jarminčani su, inače, od prošloga vikenda vodeća momčad MŽNL Osijek-Vinkovci, a pod Smetiškovo „u odličnoj smo formi” se podrazumijeva da su Borinci nanizali čak devet uzastopnih pobjeda, sedam prvenstvenih te dvije u Kupu NS Vinkovci. Jedini poraz u ovoj sezoni pretrpjeli su 22. kolovoza i to protiv upravo Dilja koji ih je u utakmici 1. prvenstvenog kola porazio 2:0 na terenu na kojem će Zeleni sljedeće srijede imati prigodu za revanš.

Marko Martinković u 1. kolu protiv Borinaca bio je dvostruki strijelac za Dilj koji je slavio 2:0 FOTO: Tomislav Jonjić