Josipa Karimović u spotu the Karambola i Septice: Nisam mogla odbiti moje Vinkovčane!

Ove srijede, 19. srpnja, u 19 sati na CMC televiziji, svjetlo dana ugledat će spot i pjesma Divan dan vinkovačkih bendova the Karambol i Septica.

Za eventualno neupućene, jer o tome smo već izvijestili, radi se o najavnom singlu isto tako dugoočekivanog albuma grupe the Karambol (nakon punog desetljeća stvaralačke stanke!), u produkciji Branimira Jovanovca Banija te u izdanju Multi Music Medije i Croatije Records.

the Karambol

Nije zgorega podsjetiti – a ne smije se ni prešutjeti! – kako produkciju spota za pjesmu Divan dan potpisuje mladi Vinkovčanin Saul Tikvić koji je izrastao u vrhunskog redatelja; potpuno je ovladao strukom, svakim novim uratkom dokazujući kako za njega u ovoj branši naprosto nema tajni.

Ovaj spot je, osim neočekivane glazbene suradnje the Karambola i Septice, privukao pozornost i prije samog izlaska zbog činjenica da glavna uloga u njemu pripada Josipi Karimović. Atraktivna Vinkovčanka već duže vrijeme plijeni pažnju i privlači pozornost (i poglede!). Poduzetnica, influencerica, sudionica raznih reality showova, (pre)poznata na mnogim meridijanima i paralelama… Koja je unatoč manjku slobodnog vremena bez suvišnih ALI spremno stala pred naš mikrofon. Pred kojim se jednako dobro snašla kao i pred objektivom Saulove kamere…

– Ne, ovo nije moj debitantski nastup u glazbenim spotovima, ali dosad sam sudjelovala u spotovima drugačijeg glazbenog žanra i koncepta. Ovo mi je prva suradnja s rock bendovima – kaže Josipa u uvodnim rečenicama.

Kako je uopće došlo do ove suradnje?

– Jednostavno. Javio mi se Vlado Bakarić iz the Karambola i pitao me bih li željela sudjelovati u ovom spotu. Nisam razmišljala ni trenutak. Pristala sam, iako nisam prethodno čula pjesmu, niti sam znala išta o scenariju. Ipak su to moji Vinkovčani, to se ne odbija!

I… Kako je bilo snimati s vinkovačkim rockerima?

– Odlično! Super smo se složili od samog početka, kao da se odavno znamo. Doista su me ugodno iznenadili.

Pjesma Divan dan…?

– Nije moj stil glazbe, ali je zanimljiva. Ulazi u uho odmah na prvu. Mislim da je vrijedna pozornosti i respekta.

Je li Saul bio prezahtjevan?

– Ma, neeee… Saulu ne manjka ni vizije, ni ideje, bilo je baš super. Svi smo „kliknuli” na prvu i to se u spotu baš osjeti. Vidjet ćete. Jedino mi je bilo malo komplicirano hodati na visokim petama po šljunku, ha, ha, ha…

Atmosfera na setu?

– Sjajna, vesela… Odlično smo se zezali i zaista mogu reći da sam se jako ugodno osjećala!

Za kraj, slute li spot i pjesma na uspješnicu, što misli JK?

– Definitivno! Kad je meni, koja baš i ne slušam takvu vrstu glazbe, odmah ušla u uho, vjerujem da će i drugim ljudima. Osim toga, imaju i odličnu glumicu u spotu, ha, ha, ha…