Djeca vrtića „Srce Marijino“ za malenoga Tina – podržimo i pridružimo se!

Piše: Matej Delaš

 

Područni objekt „Srce Marijino“ Katoličkoga dječjeg vrtića „Eden“, kako izvještava na svojoj stranici, svojim će doprinosom omogućiti malenom Tinu radosniji advent i Božić. Kako je već poznato, njemačka bi klinika mogla omogućiti Tinu da prohoda, a liječenje iznosi 700 tisuća kuna.

Od ponedjeljka 29. studenog u prostoriji hola vrtića „Srce Marijino“ postavljeni su različiti ukrasi koje su djeca iz vrtića pripremila sa svojim tetama odgojiteljicama, a dobrovoljnim novčanim prilozima posjetitelji se mogu pridružiti ovoj hvalevrijednoj akciji Katoličkoga dječjeg vrtića.

„Svake godine u vrijeme došašća u suradnji s roditeljima sudjelujemo u humanitarnim akcijama. Ove godine odlučili smo dati doprinos liječenju maloga heroja Tina komu je potrebna operacija da bi mogao hodati. Sva djeca koja pohađaju naš vrtić doprinose akciji. Ovim putem zahvaljujemo svim roditeljima koji se uvijek radosno odazovu našim humanitarnim akcijama. Svima hvala, a Tinu želimo da ponosno korača životnim putevima“, govori nam Ivana Jurčević, voditeljica područnoga objekta „Srce Marijino“ uz citat „Zaista, kažem vam, što god učiniste jednomu od moje braće, meni učiniste!“

Dječji vrtić zahvaljuje svima koji prepoznaju i podrže inicijativu i izmame malenome Tinu osmijeh na lice.