DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE Napadač gruzijskog velikana na rehabilitaciji u Vukovaru!

Dinko Šubarić i Tornike Kirkitadze FOTO: db
Dobar glas daleko se čuje. Potvrda spomenute sintagme stiže nam iz Vukovara. Ondje uspješno ordinira Dinko Šubarić, nekoć fizioterapeut HNK Vukovar 1991 i ŽOK ENNA Vukovar, a danas u privatnoj praksi za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju.
 
– Sa starijim bratom Josipom, inače magistrom fizioterapije i fakultetskim predavačem, razvio sam metodu specifičnu za liječenje sportskih ozljeda u području aduktora, pubične kosti i trbušnog zida. Posrijedi su ozljede koje su danas sve češće u svijetu profesionalnog sporta, predstavljaju velike probleme sportašima i izazivaju njihovo dugotrajno izbivanje s terena – pripovijeda nam Dinko kroz čije je ruke prošlo dosta nogometaša iz HNL-a u kojem, uzgred, već nekoliko godina egzistira i mlađi brat Zvonimir, trenutno pričuvni vratar Lokomotive koji je nekoć dežurao i među vratnicama Cibalije i Hrvatskog dragovoljca.
 
– Upoznali smo tako i bivšeg igrača Rijeke Denisa Bušnju kojemu smo riješili dugogodišnji problem. 
 
E, sad dolazimo do dobrog glasa s početka priče…
 
– Bušnja danas igra za Dinamo Tbilisi, a na njegovu preporuku javio nam se njegov suigrač Tornike Kirkitadze koji zbog dotičnog problema ne igra već godinu dana. 
 
Ne samo da se Kirkitadze javio, nego je napadač gruzijskog velikana (19 naslova prvaka Gruzije, 13 osvojenih nacionalnih Kupova te pobjednik europskog Kupa pobjednika kupova iz 1981. godine!) potegnuo na put od 3.000 kilometara kako bi u Vukovaru stornirao već kronični problem.
 
– Bilo nam je pomalo nevjerojatno čuti da dolazi k nama iz daleke Gruzije. Vjerujem kako ćemo riješiti njegov problem pa ujedno i proširiti glas o novoj metodi liječenja ovakvih ozljeda i u Gruziji. Ostvarili smo kontakt i dogovorili načelnu suradnju s njihovim klubom – dodaje na kraju vukovarski fizioterapeut.
 
Hrvatska, izvan svake sumnje, osim vrhunskih nogometaša ima i izvrsne fizioterapeute!