Domovinski pokret VSŽ: HDZ želi prikriti i ostale kriminalne radnje u PIS-u

Povodom imenovanja Marija Naglića novim direktorom Plinare istočne Slavonije priopćenjem za javnost oglasila se podružnica Domovinskog pokreta Vukovarsko-srijemske županije. Prenosimo ga integralno i u cijelosti:

Zgroženi smo ,ali ne i iznenađeni imenovanjem Marija Naglića na mjesto predsjednika Uprave Plinare istočne Slavonije, a sve to na prijedlog predsjednika Hdz Vukovarsko srijemske županije Maria Banožida i njegovih poslušnika u Županijskom odboru Hdz Vsž. Ovakva odluka je nastavak tragedije koja se provodi u Plinari istočne Slavonije. No,uvjereni smo i sigurni da postoji samo jedan motiv za ovakvu odluku i ovim imenovanjem, a to je da mogu prikriti i sakriti sve ostale kriminalne radnje koje su se tamo provodile. A tko bi drugi bio savršeno rješenje negoli tajnik Hrvatske demokratske zajednice Vukovarsko srijemske županije.

Uzimajući u obzir i razmatranje njegov bogat CV vidimo da je to jedan svestran čovjek koji se izvrsno snalazi u poslovima od prostornog planiranja pa, evo sad i do distribucije plina. Da nije žalosno,bilo bi smiješno! Stoga,tražimo od svih mjerodavnih i odgovornih institucija da se provedu sve potrebne radnje i istrage kako bi se čim prije zaustavilo daljnje uništenje Plinare istočne Slavonije. A sasvim smo sigurni da se to ovim imenovanjem neće i ne može zaustaviti. Gospodo,možete kako hoćete ali na Vašu žalost ne možete dokle hoćete. Predstavljate ozbiljnu ugrozu životu i opstanku stanovništva Vukovarsko srijemske županije.