DOMU MOM Idući tjedan Veliki domoljubni koncert u zagrebačkoj Areni

U organizaciji Laudato TV-a u zagrebačkoj Areni 13. siječnja 2024. održat će se veliki domoljubni koncert. Prema riječima organizatora, svoj nastup do sada su već potvrdili Mate Bulić, Dražen Zečić, Zorica Kondža, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Meri Cetinić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Zaprešić Boys, Tiho Orlić, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Pava, Josipa Palameta, Iva Ajduković, Goran Orešković, Dino Petrić, Adalbert Turner Juci te Vokalisti trogirske katedrale.

Na koncertu će izvođači pjevati domoljubne pjesme i pjesme svoga kraja, od hrvatskog sjevera i juga do hrvatskog istoka i zapada. Posjetitelje očekuju poznate pjesme, nezaboravni dueti, večer prepuna emocija, ponosa i zahvalnosti. Za plesno-scenski nastup zadužen je najtrofejniji hrvatski ansambl ‘Jedinstvo’. Orkestrom ravna Ante Gelo, donosi Laudato TV koji je kao organizator koncerata ”Progledaj srcem” afirmirao suvremenu duhovnu glazbu, ovim događajem želi potaknuti i mlade autore na bavljenje domoljubnom tematikom i ljubavi prema svom podrijetlu, narječju i kraju.

– Vjerujemo kako se i na ovaj način, ljubavlju prema domaćoj riječi i glazbi, može ohrabriti obitelji i mlade da ostaju živjeti i raditi u Hrvatskoj. Uz večer dobre glazbe, jedini cilj ovog koncerta je promicati zajedništvo i jedinstvo hrvatskog naroda koje se živjelo velikih datuma u hrvatskoj povijesti, ali i nedavno kada su Vatreni osvojili medalje na velikim prvenstvima, izjavila je izvršna producentica koncerta ‘Domu mom’ Ksenija Abramović.