Đorđe Ćerić i Ela Đelatović pobjednici Orient Expressa

Uspješno je apsolvirana i druga trećina ovogodišnje Vinkovačke trilogije! Orient Express, naime, druga je od tri atletske utrke koje već nekoliko godina združenim snagama organiziraju vinkovačke udruge HALF MARATHON TEAM i Funkcionalni kružni trening (FCT), uz potporu Grada Vinkovaca i Turističke zajednice Grada Vinkovaca.

Na startu 10-kilometarske utrke vinkovačkim ulicama našlo se 86 trkač(ic)a od kojih je najbrži bio Đorđe Ćerić, atletičar iz Bosne i Hercegovine. Drugo mjesto zauzeo je Vatroslav Haramustek koji je za pobjednikom zaostao devet sekundi, a treće Karlo Brkić, itd.

U ženskoj konkurenciji prva je kroz ciljnu ravninu prošla Đakovčanka Ela Đelatović, ispred prošlogodišnje pobjednice Nike Markić, trećeplasirane Marije Topalović i svih ostalih…

Završni čin Vinkovačke trilogije na rasporedu je 18. lipnja kada će u organizaciji spomenutih vinkovačkih udruga biti upriličen Valens Victorius, utrka s preprekama nazvana po Flaviusu Valensu, rimskom caru na Istoku. I rođenom Vinkovčaninu!