DP: Glas za Plenkovića je glas za slobodu ratnih zločinaca!

Šef HDZ-a Andrej Plenković danas opet glumi Hrvata i poziva birače Domovinskog pokreta da „glasaju za HDZ, za svoju maticu“. Birači DP-a su odavno svjesni da je instalacijom Plenkovića na čelo HDZ-a ta stranka prestala biti „matica Hrvata“. Uostalom, da nije tako, Domovinski pokret ne bi niti postojao.

Plenković redovito, par dana pred svake izbore, postaje Hrvat. U ostalom vremenu između izbora svojim aktivnim neradom uz blagi smiješak ispraća tisuće Hrvata preko granice: Gute Reise! Auf Wiedersehen!

Plenković nije učinio ništa po pitanju progona ratnih zločinaca i silovatelja, koji i dalje neometano šeću na slobodi. Štoviše, nije ni pomislio postaviti pitanje o ratnoj odšteti svom kolegi iz EPP-a Aleksandru Vučiću, ne pita ni gdje su naši nestali, ne pita zašto u Srbiji nije uveden reciprocitet za zastupnike Hrvata u parlamentu, po uzoru na rješenje za Milorada Pupovca i ekipu.

Ne, naprotiv, Plenković Pupovcu plaća antihrvatsku medijsku djelatnost, kao i 40 fiksnih uporišta za širenje Srpskog sveta. Sliči li to na HDZ, maticu Hrvata iz vremena dr. Franje Tuđmana?

Glas za Plenkovića je glas za to da  silovatelji i ratni zločinci i dalje budu na slobodi, glas kojim vi, građani RH, plaćate širenje Srpskog sveta, navode iz Domovinskog pokreta.