DP: Istanbulska konvencija je zloćudna tvorba u hrvatskom društvu, koju ćemo izliječiti!

Predsjednik Zoran Milanović danas je u Slavonskom Brodu pokušao relativizirati, pa i minorizirati značaj Istanbulske konvencije u hrvatskom društvu.

Domovinski pokret se zalaže za deratifikaciju Istanbulske konvencije jer ona nije samo nepotrebna za zaštitu žena od nasilja, nego nasilno uvodi u hrvatsko društvo pojmove i pojave koje nikad nisu postojale.

Za nas u Domovinskom pokretu majka je majka, otac je otac, dječak je dječak i djevojčica je djevojčica. Rodovi postoje u hrvatskom jeziku, a u hrvatskom narodu postoje spolovi. Nema roditelja 1 i roditelja 2, nema ”igara” u vrtićima – presvlačenja dječaka u djevojčice i djevojčica u dječake, nema hormonskih intervencija za promjenu spola ni promjenu spola djece i osoba do 21. godine života, nema ni društvene promjene spola, bez promjene spola nakon 21. godine i to po kriterijima medicinske struke.

Što se tiče zaštite žena od nasilja, što Istanbulska konvencija, nažalost, kako vidimo, ne jamči, pitamo Božinovića i njegove žandare: zašto pišu prekršajne prijave ženi žrtvi nasilja? Pitamo Plenkovića, kao vrsnog pravnika i zagovaratelja Istanbulske konvencije: zašto žena žrtva nasilja na sudu bude proglašena krivom za remećenje javnog reda i mira samo zato što se pokušala braniti i dobije paprenu kaznu? Dosta je tog licemjerja s navodnom zaštitom žena, a samo da bi se uvodila rodna ideologija u Hrvatsku.

Domovinski pokret je za deratifikaciju Istanbulske konvencije jer je zloćudna tvorba u hrvatskom društvu, koju ćemo izliječiti!