DRUGA HMNL ISTOK Odluka o prvaku stiže sutra, Aurelia ovisi (i) o Vinkovcima!

Četrdeset minuta prije kraja aktualne sezone u 2. HMNL Istok borba za naslov prvaka još je otvorena, a za titulu s više ili manje izgleda konkuriraju tri kluba. Uoči 22. kola, ujedno i posljednjeg ovosezonskog, u vodstvu je Osijek s 45 bodova, slijede Aurelia i Nova Gradiška s po 43, pa svi ostali, daleko zaostali…

Jasno da je ovoga časa najbliži tituli Osijek koji u zadnjem kolu na domaćem parketu osječke dvorane Zrinjevac dočekuje Vinkovce. Osječani ne ovise ni o kome, pobjedom nad Vinkovčanima – od kojih imaju 24 boda više – zacementirali bi 1. mjesto! 

Kako Aurelia može do naslova? Uz gostujuću pobjedu protiv Autodijelova Tokić Žutima za naslov prvaka treba i poraz Osijeka od Vinkovaca te da Brod 035 ostane neporažen na gostovanju kod Nove Gradiške. Mogu li Vinkovci iznenaditi u Osijeku i tako pomoći gradskom konkurentu Aureliji? Malo je izvjesno, premda nije nemoguće… U sportu taj pojam ne egzistira.  

Sve utakmice 22. kola Druge HMNL Istok igraju se u subotu (9. travnja), sve počinju u isto vrijeme (20 sati), a sastaju se: Autodijelovi Tokić – Aurelia, Nova Gradiška – Brod 035, Osijek – Vinkovci, Našice – Slatina, Brod – Jakšić.