Društvo “Hrvatska žena” Vinkovci raspisalo treći natječaj fotografija „Uskrsne košarice”

Društvo Hrvatska žena Vinkovci raspisalo je treći natječaj fotografija „Uskrsne košarice”. Na natječaju mogu sudjelovati svi zainteresirani i to u dvije kategorije:

  • Stare obiteljske fotografije uskrsnih košarica, snimljene do 2000. godine u kontekstu blagovanja Uskrsa, po sudioniku najviše pet primjeraka
  • Recentne fotografije uskrsnih košarica u kontekstu posvete snimljene u razdoblju od 2000. godine do 2021., po sudioniku najviše pet primjeraka

Stare fotografije se šalju skenirane, a recentne u digitalnom obliku na e-mail: hzene@gmail.com ili u inbox društvene mreže Facebook Društva „Hrvatska žena“ Vinkovci.

Prilikom prijave potrebno je navesti: autora/icu fotografije(a), mjesto i godinu snimanja. Natječaj je otvoren od 25.02. – 06.04.2021. godine, a imenovano Povjerenstvo će odabrati najuspješnije fotografije u estetskom i tehničkom smislu 06.04.2021.

Prezentacija svih prijavljenih fotografija i proglašenje najuspješnijih najavljena je uoči Mladog Uskrsa, u petak, 09.04.2021. u Vinkovcima ili u drugom terminu, u skladu s epidemiološkom situacijom, o čemu će javnost biti na vrijeme obaviještena.