Duh zajedništva, radost, osmijesi i pomoć za Kiaru na Adventu u Jarmini

Pjevački zbor, tamburaški sastav, božićna predstava, podjela božićnih darova, paljenje četvrte adventske svijeće Betlehemskim svjetlom… Sve to u središtu Jarmine, ispred kino dvorane, uz nazočnost brojnih mještana koji su među sobom (po)dijelili radost i veselje božićnih blagdana.

– Najvažnije večeras je upravo ovo zajedništvo kojim odiše ova večer. Ovdje smo da jedni drugima podijelimo radost i osmijeh. Sretan Božić svima! – rekao je Goran Ileković, općinski načelnik Jarmine uz napomenu da su u tehničkoj organizaciji ovogodišnjeg Adventa u Jarmini sudjelovale sve udruge koje djeluju na području općine, a večeras su se sjajnim organizacijskim sposobnostima istaknuli Zavičajni klub Zagoraca „Kaj”, UDVDR Jarmina i DSR Sportancija.

Večer u Jarmini bila je podvučena i humanitarnom notom. Sve u korist Kiare Goršić, malene Šibenčanke koja boluje od opake bolesti i koju očekuje nastavak teške borbe, liječenje u San Francisco. I Jarminčani su dali svoj doprinos. Skroman, ali od srca.

Lijepo je bilo večeras u Jarmini. Bit će zasigurno i sljedeće subote, na Badnjak, kada će se već po tradiciji članovi ŠRD Crvenperka pobrinuti za pripremu i podjelu ukusnih posnih obroka.