Dvoransko plivalište „Lenije” u remontu do 11. listopada

Kao i svih prethodnih godina vinkovačko dvoransko plivalište „Lenije“ započelo je s redovnim remontom bazena koji je započeo u ponedjeljak, 27. rujna, a njegovo planirano trajanje je dva tjedna. Dakle, vrata će korisnicima ponovno biti otvorena 11. listopada.

– Pod remontom bazena smatramo redovno godišnje održavanje, popravljanje nastalih kvarova, redovne servise, izmjene, dopune, generalno čišćenje, dezinfekcije i sve ostalo što ne možemo napraviti pri svakodnevnim aktivnostima – kaže Ivona Čavlović, voditeljica Odjela recepcije dvoranskog plivališta „Lenije”.

Ovogodišnjim remontom bit će obuhvaćena sanacija bazenske školjke, pločica i folije, zatim dezinfekcija bazenske školjke, kompletna izmjena vode u sva četiri bazena, sanacija rasvjete u samom objektu, rekonstrukcija i sanacija cjevovoda, čišćenje filtera i nadopunjavanje filterske mase, kompletan servis i čišćenje ventilacijskih sustava, krečenje i bojanje unutrašnjosti objekta, garderoba i ostalih prostorija te nezaobilazno generalno čišćenje i dezinfekciju svakog kuta, kako samog bazenskog, tako i popratnih prostora objekta.

Posla je dosta, no riječ je o neizbježnom i nužnom procesu koji omogućava sigurnost, maksimalne higijenske uvjete i sam osjećaj ugode u našim prostorima svim našim korisnicima. Vrijedno radimo i radujemo se ponovnom druženju! – poručila je zaključno Čavlović.