EDUKACIJA O FINANCIJAMA Obogati se znanjem (besplatno)!

IZVOR: Savjet mladih Grada Vinkovaca

I dok neke političke struje bezuvjetno nastoje progurati građanski, seksualni i ine odgoje u školske klupe, djeca nam zaostaju u onom djelu gdje, ruku na srce, Hrvati nikada nisu bili posebno jaki, a riječ je o financijskoj pismenosti. Upravo kako bi se tome stalo na kraj, pa makar i kroz neformalne edukacije, Savjet mladih Grada Vinkovaca s istaknutim financijskim edukatorom Tonijem Milunom provest će projekt za mlade pod nazivom „Obogati se znanjem”.

Riječ je o radionici financijske pismenosti namijenjene, prvenstveno osobama od 12 do 18 godina, no kako kažu organizatori, neće ostati vrata zatvorena nikome te se mogu prijaviti i svi ostali koji se osjećaju mladima.

Ovaj događaj bit će organiziran u vinkovačkom Poduzetničkom inkubatoru u petak 26. travnja u vremenu od 19,30 sati. Kako su prostor ograničen, potrebno je prijavu izvršiti što prije i to putem emaila savjetmladihgradvinkovci@gmail.com ili pozivom na broj 099 326 1040.

Kroz ovu edukativnu radionicu cilj je educirati polaznike osnovama financijske pismenosti te osvijestiti mlade o važnosti svjesnog promišljanja o financijama, kao i podučiti mlade tehnikama razmišljanja i djelovanja koje mogu dovesti do stabilnije financijske situacije i boljeg životnog standarda.