EVO ŠTO MU JE ODGOVORIO Kajkić Bosančiću: Jesi li službenim autom išao kod Plenkovića?

FOTO: Ivan Valentić

Na posljednjoj točki današnjeg Gradskog vijeća Vinkovaca, nezavisni vijećnik Goran Kajkić zanimao se u kakvom je aranžmanu Ivan Bosančić išao na sastanak u Zagreb, a na kojem je Andrej Plenković dao podršku Bosančiću za preuzimanje županijskog HDZ-a.

– Postavljam pitanje gradonačelniku, jeste li u petak 02. veljače koristili službeni automobil kada ste išli u Zagreb na poziv premijera Plenkovića, vašeg velikog vođe koji vas je poškropio? Zanima me jeste li koristili financijska sredstva Grada Vinkovaca u Vaše političke svrhe, pitao je Kajkić.

– Dana 02. veljače sam išao automobilom u Zagreb. Nisam uzeo dnevnicu. Nisam platio ručak službenom karticom nego privatnom! Ja imam pravo na korištenje automobila 24 sata i to po zakonu imam pravo. Ja sam HDZ-ov gradonačelnik i išao sam kod premijera Republike Hrvatske. Na tom sastanku smo uglavnom raspravljali o problemima koji tište naš kraj. Na marginama tog sastanka smo, naravno, između ostalog, razgovarali i o politici i tu nema tajne, istaknuo je Bosančić.