Evo što se dogodilo s kaznenom prijavom koju je DP podnio protiv Plenkovića!

U ime Domovinskog pokreta kaznenu prijavu protiv Andreja Plenkovića podnio je predsjednik DP-a Ivan Penava, FOTO: Domovinski pokret

Zbog počinjenja kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti te omogućavanja protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka stranaca u Republici Hrvatskoj, Domovinski pokret 13. ožujka podnio je kaznenu prijavu protiv predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića. Ova stranka danas je dobila potvrdu kako je USKOK preuzeo postupanje po navedenom predmetu zbog više kaznenih djela s ciljem poticanja i omogućivanja ilegalnih migracija u Republici Hrvatskoj.

Ovime obavještavamo cijelu hrvatsku javnost da smo od brojnih hrvatskih policajaca, državnih službenika i velikog broja građana dobili niz uznemirujućih podataka i dokumenata o protuzakonitom postupanju Plenkovića i njegovih pomagača te da ćemo dopunjenu dokumentaciju dostaviti USKOK-u i poduzeti sve potrebne mjere da se Plenković, predsjednik Vlade, koji sustavno i namjerno krši zakone države čiji je predsjednik Vlade, i svi njegovi pomagači, a najprije ministar policije koji je zadužen za sigurnost građana, a koji uništava Hrvatsku kao sigurnu zemlju i drsko laže cijeloj javnosti, zaustave u provođenju sulude politike sasvim suprotne nacionalnim interesima, politike koja izravno ugrožava svakog hrvatskog građana i svu našu djecu, potvrdio nam je glavni tajnik DP-a Josip Dabro.

U ovoj stranci tvrde kako ovo nije predizborna tema, već realna opasnost po opstanak hrvatskog naroda. Pri tome, navode primjer Švedske koja je od najsigurnije europske države za život upala u svakodnevicu terora i kaosa uz istodoban demografski slom.

– Naime, niti jedan jedini ilegalni migrant, od njih 68.500, mladih vojno sposobnih muškaraca iz arapskih zemalja i Afganistana, ne bi mogao ući u Republiku Hrvatsku da Plenkovićeva Vlada poštuje i provodi zakone naše države, a posebno Zakon o nadzoru državne granice. Plenković sa svojom Vladom, ne samo da ilegalne migrante protuzakonito pušta u Republiku Hrvatsku, nego tim kršiteljima Zakona o nadzoru državne granice daje azil kojeg, da bi prevarili javnost, nazivaju ”privremenom zaštitom”, koji obavezuje da sve takve mlade vojno sposobne muškarce, Hrvatska primi nazad kada ih druge EU države deportiraju! Upravo to se događa i zato ministar Božinović tako drsko laže cijeloj hrvatskoj javnosti, oštro poručuje Dabro.

Prema informacijama s kojima DP raspolaže, u Hrvatsku je proteklih mjeseci, pod okriljem noći već vraćeno više tisuća ilegalnih migranata, koje su druge EU države deportirale nazad u zemlju koja im je dala azil, a riječ je o Hrvatskoj. Među njima nema ni staraca, ni žena, ni djece, kao niti poštenih stranih radnika s radnim dozvolama, njih 300.000 koji su ušli u Hrvatsku legalno, preko graničnih prijelaza.

Plenković, Božinović i njihovi pomagači svjesno i namjerno stvaraju zabunu u javnosti da su ilegalni migranti koji upadaju u Hrvatsku mimo graničnih prijelaza, isto što i strani radnici s radnim dozvolama. Ne, nisu, ali nitko pa ni Hrvatska policija ne zna koji su koji kada ih srećemo po ulicama hrvatskih gradova. Tu se uopće ne radi o tome da hrvatska policija ne bi mogla zaustaviti taj najteži oblik kaznenih djela – radi se o tome da Andrej Plenković i njegovi pomagači naređuju hrvatskoj policiji da krši Zakon o nadzoru državne granice, ono je što Dabro i PD stavljaju premijeru Plenkoviću na teret.

U ovoj stranci se boje kako ilegalni migranti u Hrvatskoj, u očima briselske politike, ne predstavljaju problem, već sustavno rješenje neprirodno hrvatskom narodu, tradiciji i običaju.

– Naravno da se svaki hrvatski građanin, svaki čovjek, ima pravo zapitati nakon svog užasa koji se događa u svijetu oko nas – gdje su nestali vojnici ISIL-a i Al-Kaide? Koliko ima takvih među svim tim desetinama tisuća mladih muškaraca kojima su Plenković, Božinović i pomagači protuzakonito dali azil u ime Hrvatske? Javno pozivamo sve policijske djelatnike, sve sindikate MUP-a, sve hrvatske novinare, urednike i glavne urednike, sve članove Hrvatskog novinarskog društva da pomognu da se zaustavi ova najveća prevara, ovaj niz lako provjerljivih laži koje opetovano u javnosti iznose Plenković i njegov ministar Božinović, zaključuje Dabro.

Domovinski pokret objavio je i web stranicu stopmigrantskojinvaziji.com na kojoj će biti dostupne sve informacije vezane uz ovu kaznenu prijavu, a sva kako ista ne bi završila na dnu neke ladice nekakvog zaboravljenog podruma.