Filipović, Lugo Paz i Tadić za rutinskih Vukovar 1991 – Sloga (NG) 3:0

Zvonimir Filipović FOTO: Facebook HNK Vukovar 1991

Nogometaši Vukovara 1991 na otvaranju „proljetnog” dijela sezone nisu dopustili iznenađenje; u goste im je stigla Sloga iz Nove Gradiške koju su Vukovarci porazili rezultatom 3:0. Dugo su, međutim, Vukovarci lomili goste koje su načeli nakon sat vremena igre kada je iz kaznenog udarca poentirao Zvonimir Filipović.

Nakon tog trenutka sve je išlo lakše, 15-ak minuta kasnije na 2:0 povisio je Lugo Paz, a u 85. minuti na konačnih 3:0 postavio je Mario Tadić. Ovom pobjedom nogometaši trenera Miroslava Bojka zadržali su vodeću poziciju na ljestvici s bodom prednosti nad Belišćanima koji su danas na svom travnjaku porazili NAŠK s 3:0 te tri boda viška u odnosu na jurjevački Zrinski koji je ostvario minimalnu 1:0 gostujuću pobjedu u Dardi.

Nogometaši ivankovačkog Bedema odigrali su zanimljivu utakmicu u Požegi gdje ih je domaća Slavonija porazila rezultatom 3:2. Bio je to ogled pun preokreta; Slavonija je povela 1:0, Bedem je okrenuo na 1:2, a onda su Požežani još jednom „okrenuli” semafor… Inače, Bedem je od 10. minute igrao s desetoricom, Marko Mlakić dobio je crveni karton.

Preostala dva predstavnika Vukovarsko-srijemske županije svoje obveze iz 18. prvenstvenog kola odradit će sutra; Vuteks-Sloga gostuje u Pleternici kod Slavije, a županjski Graničar kod Omladinca iz Gornje Vrbe.