Fizioterapeut Goran Krolo napustio Cibaliju: To je ljubav koja ubija…

Igrački kadar Cibalije oslabljen je odlaskom Jazvića, Baltića, Rugaševića, Crnova, Ciprića, Jajala…, a veliki kadrovski hendikep zabilježen je i u medicinskoj službi. Naime, fizioterapeut Goran Krolo u tišini je, bez velike pompe, napustio klub. Zašto, Gorane?

– Razloga je nekoliko, krenimo od privatnih. Svježe sam oženjen, a ovaj klupski život iziskuje mnogo odricanja, putovanja, izbivanja…

Nastavimo s profesionalnim razlozima:

– Trebam novi, veći izazov. Došao sam do točke preko koje ne mogu napredovati. Cibalia je, nažalost, postala klub u kojem se ne mogu ostvariti na način na koji bih želio. Problema je mnogo, pritom onaj financijski nije presudan. Jednostavno, ne vidim da se ostvaruju ikakvi, a kamoli opipljivi, organizacijski, komunikacijski ili iskoraci u kadroviranju. Primjerice, klub nema kondicijskog trenera s kojim bih mogao i morao surađivati. Mogao bih ići i dalje, ali nije na meni o tome govoriti. Očekivao sam, kako se i najavljivalo, da će u klub doći neki ljudi koji će promijeniti malo krvnu sliku, ali i stav vinkovačke javnosti prema Cibaliji koji je postao izuzetno negativan. A to jako utječe na mene i moje duševno stanje, jer taj klub obožavam do granice fanatizma. To je ljubav koja ubija, sročio je to divno jedan moj prijatelj – dodao je Krolo koji će se u profesionalnom smislu nastaviti izgrađivati kroz privatni sektor, a određene poteze po tom pitanju već je povukao.

A umjesto zaključka Krolo je naglasio:

– Zahvaljujem svima u klubu, osobito predsjednici Dei Lasić s kojom sam imao sjajnu suradnju, ali i trenerima, igračima… Moram posebnu zahvalu uputiti donatorima i prijateljima koji su pomogli u realizaciji projekta klupske teretane, njima stvarno jedno veliko HVALA. Želim Cibaliji sve najbolje u novoj sezoni, mnogo dobrih rezultata, u meni će imati najvećeg navijača. Zauvijek.