FUTSAL Najbolji hrvatski ‘klinci’ danas i sutra u Vinkovcima se bore za prvaka Hrvatske!

IZVOR: MNK Aurelia

Osam najboljih pionirskih momčadi izborilo je državnu završnicu prvenstva Hrvatske u futsalu koje će se u organizaciji Aurelije, danas i sutra održati u Vinkovcima. Riječ je o U-15 kategoriji gdje su nastup na Final 8 izborili MNK Uspinjača-Gimka (Zagreb), Futsal Dinamo (Zagreb), MNK Novi Marof, MNK Gauni (Biograd na Moru), MNK Murter, MNK Olmissum (Omiš), AFC Universitas (Split) te domaćin natjecanja, Aurelia Futsal (Vinkovci).

Da ne bi bilo zabune kod površnih pratitelja futsala, Aurelia nastup na Final 8 nije izborila po domaćinstvu već kroz suverene nastupe na predturnirima u Makarskoj i Zagrebu!

Branitelj naslova u ovoj kategoriji je Futsal Dinamo, a plasman na završnicu je izborio osvajanjem prvog mjesta u skupini. Jednak učinak su ostvarili još i Uspinjača-Gimka, splitski Universitas te Aurelia Futsal. S druge pozicije, put do Vinkovaca su izborili Novi Marof, Gauni, Murter te Olmissum. Susrete četvrtfinala čine parovi prvoplasiranih i drugoplasiranih iz skupina.

Prvi susret na rasporedu je od 15,30 sati kada se u dvorani na Kanovcima sastaju Uspinjača Gimka i Murte. U 16,45 sati Futsal Dinamo prolaz u polufinale traži protiv Novog Maroda, dok će u 18 sati s istim ciljem snage odmjeriti Universitas i Olmissum.

Za nas, najzanimljiviji dio današnjeg ždrijeba počinje u 19,15 sati kada će Aurelia dočekati Gaune. Ukoliko Aurelia prođe dalje, već sutra u 9,30 igrat će polufinale protiv pobjednika susreta Uspinjača-Murter, dok je finalna utakmica na rasporedu u 16 sati i 30 minuta.

IZVOR: MNK Aurelia