Genscherovom 10b odzvanja sudbonosno „Sad il’ nikad”! Karaula: Kustošiju moramo pobijediti… I hoćemo!

Teško je pronaći atribut kojim bismo mogli opisati značaj današnje utakmice koja u 17 sati počinje na travnjaku stadionu pokraj Bosuta u kojoj će davljenici Cibalia i Kustošija nastojati utopiti jedan drugoga!

Cibalia se nalazi na 14. mjestu, u zoni ispadanja, s 30 dosad osvojenih bodova. Ispod nje su Sesvete (29) i po mnogima otpisana Opatija (24) koju u preostalih pet kola može spasiti samo neka furiozna serija.

Ispred Cibalije, u zoni ostanka, su Kustošija, Solin, Dugopolje, Croatia sa samo bodom više (31). Bit će „rokanja”, tko preživi, pričat će! Nebeskoplavi unatoč trenutnoj nezavidnoj situaciji ipak drže sve u svojim rukama, tj. nogama; pobjede u domaćim susretima (Kustošija, Dinamo II i Croatia) prema realnim kalkulacijama jamče ostanak. Naravno, ne bi bilo zgorega otkinuti ponešto i na gostovanjima u Bijelom Brdu, a pogotovo u Solinu…

– Ne bavimo se kalkulacijama, niti preskakajućim motivima. Prva prilika nam je sada i ovdje, zove se Kustošija. Koju moramo pobijediti. I hoćemo! – poručuje trener Ivan Karaula.

Genscherovom 10b odzvanja sudbodnosno „Sad ili nikad”! Ultrasi su već pripremili bubnjeve, dlanove i glasnice, očekuje se da će i Zapad biti dobro popunjen i nadasve aktivan. Za ovaj grad, za sva vremena!