Gerald Diyoke slomio fibulu, na teren će tek na proljeće!

Bespregledna serija pehova u Genscherovoj 10b doživjela je novi nastavak! Gerald Chibueze Diyoke doživio je prijelom potkoljenične kosti, zbog čega 25-godišnji nigerijski veznjak ispada iz svih kombinacija za ovu kalendarsku godinu. Na teren će tek na proljeće.

Trener Darko Jozinović momčad će u ogledu protiv Dinama II sastavljati bez šestorice uglavnom standardnih igrača; osim Diyokea nema ni Tomaševića, Išasegija, Jazvića, Laštro i Bajić.

– Nije dobro, međutim iz ove kože ne možemo. U Zagreb putujemo bez nekoliko važnih igrača, ali ne i bez ambicija. Idemo se „potući”, pa što bude – poručio je Jozinović koji se svakodnevno suočava s novim, sve većim brigama.

A Patrik Stanić, 21-godišnji stoper/lijevi bočni momčadi koja na dosadašnjim gostovanjima ove sezone nije osvojila ni bod (!), je dodao:

– Ne bih ništa prognozirao, još manje obećavao. Osim da ćemo u Maksimiru poderati koljena i stražnjice protiv suparnika koji je zahtjevan, ali naravno da imamo šanse. Mnogo toga je u našim nogama. Dat ćemo sve od sebe.

Utakmica 15. kola Druge HNL Dinamo II – Cibalia na rasporedu je u nedjelju u 13.30 sati.