GK Hrvatski sokol danas započinje s treninzima

Vinkovački Gimnastički klub Hrvatski sokol danas, 6. rujna, započinje s treninzima koji će se održavati u sportskoj dvorani OŠ Ivana Gorana Kovačića i OŠ Josipa Kozarca (Hrvatskih žrtava 11, Vinkovcima). Iz kluba informiraju i o terminima u kojima će se treninzi održavati, evo rasporeda:

* gimnastička igraonica za djevojčice i dječake predškolske dobi odvijat će se utorkom i četvrtkom od 19.30 do 20.30 sati;

* gimnastička početnica za djecu školskog uzrasta odvijat će se utorkom i četvrtkom od 19.30 do 20.30 sati;

* natjecateljice D programa trenirat će ponedjeljkom i srijedom od 19.30 do 21.30 sati te subotom od 9.30 do 12.00, prema potrebi;

* natjecateljice i natjecatelji B i C programa trenirat će ponedjeljkom i srijedom od 19.30 do 21.30 sati te subotom od 9.30 do 12.00 sati.

Iz GK Hrvatski sokol informiraju i o tome da će u slučaju promjene nekih termina i grupa, a sve zbog poštivanja epidemioloških mjera, klupske članove o tome pravodobno izvijestiti. I još nešto:

– Molimo roditelje da imaju razumijevanja ukoliko ne budemo u mogućnosti odmah primiti svu zainteresiranu djecu, jer je broj djece s kojima možemo raditi u dvorani ograničen, ne samo zbog poštivanja epidemioloških mjera, nego i zbog prirode našeg sporta – naglasila je klupska trenerica/predsjednica Magdalena Mijaković Alozieuwa.