Glavaš prijetio smrću počasnom građaninu Vinkovaca i bivšem igraču vinkovačkog Dinama?!

Branimir Glavaš IZVOR: Youtube/screenshot

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je Branimir Glavaš prijavljen zbog navodnih prijetnji smrću Vladimiru Šeksu. Dotičnom problematikom, prema istom izvoru, već nekoliko tjedana bave se policija i Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

Neimenovani osječki odvjetnik je prije nekoliko mjeseci, navodi Jutarnji list, pristupio Šeksu i prenio mu Glavaševu prijetnju smrću. Šeks dotične informacije nije želio komentirati. 

Vladimir Šeks (u sredini) FOTO: db/arhiv

Inače, Vladimir Šeks je počasni građanin Vinkovaca. I bivši nogometaš vinkovačkog Dinama za koji je, krajem 60-ih godina prošloga stoljeća, igrao tijekom vježbeničkih dana na vinkovačkom Sudu. Oni stariji i danas prepričavaju njegov start na Zvezdana Čebinca, jednog od glasovite Partizanove braće blizanaca (drugi je Srđan), koji je nakon Šeksovog klizećeg starta završio na atletskoj stazi.

Nakon kratke epizode u vinkovačkom Dinamu, predsjednik 5. saziva Hrvatskog sabora i jedan od tvoraca prvog hrvatskog Ustava sa skupinom juniora završio je na posudbi u Spačvi, zajedno s trenerom prof. Marijanom Nosićem kojemu je dotični angažman bio jedini u samostalnoj trenerskoj karijeri koja je zenit doživjela 1982. godine kada je bio asistent Tonku Vukušiću – Cici pod čijim je vodstvom vinkovački Dinamo ušao u 1. jugo-ligu.