GLAZBENI HEDONIZAM Za vikend u Osijeku 6. Sajam gramofonskih ploča

Svi ljubitelji retro stila, pogotovo onog koji se tiče glazbenog izričaja ovaj vikend doći će na svoje. Naime, Udruga Volim Gramofonske Ploče organizira 6. Sajam gramofonskih ploča koji će se održati 18. i 19. svibnja u Osijeku.

Za ovaj događaj već se prijavilo više od 30 izlagača iz Hrvatske i inozemstva pa je za očekivati izdašnu ponudu gramofonskih ploča. Osim toga, u okviru sajma bit će održane i dvije promocije knjigea – Album na dan i Long Play koje potpisuju autori Ivan Palijan i Blagoje Borislav Pešić.

Iako službeni program počinje u subotu, u petak s početkom  u20 sati u Barcelona Pubu održat će se promocija knjige Azrini svjedoci autora Borisa Leinera, a nakon čega će uslijediti party s tematikom glazbe Novog vala.

Program počinje u subotu u 16 sati na prostoru natkrivenog upuštenog trga PTC Eurodom (Vukovarska 31), a iza 21 sat slijedi after party u Barcelona Pubu gdje će renomirani DJ-i puštati glazbu s gramofonskih ploča.

Dan kasnije, sajam počinje u 10 i traje do 14 sati.

Osim mogućnosti kupnje ploča, na sajmu će posjetiteljima biti dostupne i knjige, majice, te oprema za reprodukciju, čišćenje i njegu ploča, a pripremljena je i prezentacija gramofona iz domaće proizvodnje.