GOOGLE ANALYTICS 20-ak poduzetnika sad zna više o analizi uspješnosti web stranica

Google Analytics” naziv je radionice koju su organizirali Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Radionica je okupila male poduzetnike, obrtnike i zainteresirane pojedince koji su željeli naučiti o najboljim praksama planiranja, implementacije i analize uspješnosti web stranica i digitalnih kampanja koristeći Google Analytics, a cilj joj je bio educirati polaznike o svim aspektima korištenja Google Analyticsa za optimizaciju njihovih web stranica i digitalnih marketinških kampanja.

Vice Božić IZVOR: RA VSŽ

Voditelj je bio Vice Božić (digitalna agencija GOADS iz Vinkovaca) koji je tijekom radionice podijelio svoje stručno znanje i iskustvo s polaznicima, pružajući im praktične primjere i savjete o korištenju Google Analyticsa. Sudionici su dobili uvid u različite koncepte kao što su definiranje plana mjerenja, otvaranje Google Analytics računa, povezivanje s drugim alatima poput Google Adsa i Search Consolea te prilagodbu Google Analyticsa prema svojim potrebama.

Ovaj događaj privukao je interes više od 20 poduzetnika s područja Vukovarsko-srijemske županije koji su ovom prilikom stekli važne vještine i znanja koja će im zasigurno pomoći u optimizaciji njihovih web stranica i digitalnih marketinških kampanja uz pomoć Google Analyticsa.