Goran Heffer podnio ostavku, Mario Milinković v. d. predsjednika ŽO SDP VSŽ

Prof. dr. sc. Goran Heffer zbog privatnih i zdravstvenih razloga podnio je ostavku na dužnost predsjednika Županijskog odbora SDP-a Vukovarsko-srijemske županije. Vršiteljem dužnosti predsjednika županijske organizacije SDP-a izabran je (do)sadašnji potpredsjednik Mario Milinković, inače načelnik Općine Stari Mikanovci u već trećem mandatu.

Primjerenom i brzom reakcijom te složnošću Županijskog odbora u najkraćem roku izabran je v.d. predsjednik, naš uspješni načelnik Mario Milinković za kojeg smo sigurni da će svojim trudom i trudom ostatka rukovodstva podići rad i percepciju županijskog SDP-a te preslikati dobru praksu koju ima u svojoj općini na cijelu našu županiju. Kolega Heffer i dalje ostaje naš član te će s obzirom na svoje mogućnosti pomagati u radu županijske organizacije”, stoji u priopćenju Županijskog odbora SDP-a Vukovarsko-srijemske županije.

U kontekstu novonastalih okolnosti oglasio se i Mario Milinković:

Kad se dogode izvanredne okolnosti ozbiljni političari prihvaćaju odgovornost. Kao SDP-ov načelnik prihvatio sam ponudu da budem v. d. Predsjednik do raspisivanja novih izbora te da u tom razdoblju završimo sa započetim osnivanjem novih organizacija po županiji i počnemo vraćati povjerenje žitelja naše županije. Optimizmom i željom za razvojem te ostankom u našoj županiji možemo promijeniti stanje Vukovarsko-srijemske županije koja je na začelju prema svim razvojnim pokazateljima u Hrvatskojnaglasio je novoizabrani v. d. predsjednika ŽO SDP VSŽ Mario Milinković.