Goran Kajkić: Imam dokaze da sam i ja sudjelovao u postavljanju transparenta!

Nezavisnog vinkovačkog gradskog vijećnika Gorana Kajkića tišti “Bosančićevo učestalo prozivanje” pa je odlučio istupiti u javnost. Što konkretno…?
 
– Da me Vinkovčani plaćaju, a ja ih navodno sramotim sudjelovanjem u postavljanju transparenta “EUTANAZIRAJTE HDZ” na Vinkovačkim jesenima, pa s onim prozivanjem na testiranje na droge, koje sam za razliku od njega obavio i rezultate predočio javnosti, pa da su Kajkići otvarali tvrtke i mijenjali stranke kojima se ne zna broja… Jednostavno, lažljivi gradonačelnik Ivan Bosančić na odlasku pokušava sve redom prozivati i svađati se sa svima, a ne raditi ništa za narod koji ga plaća. On radi samo za osobni interes i korist svojih ortaka s kojima onda izvan Hrvatske u otmjenim mjestima liže suhi palac i kažiprst. Ali, ne usporavaju me njegove provokacije i laži da nastavim i dalje raditi za naš grad i naše ljude u Slavoniji – poručuje Kajkić smatrajući k tome da gradonačelnik, za razliku od njega, “ne radi za naše građane, nego se bavi medijskim prozivanjima i lažima”.
 
– Već istu noć olujnog nevremena uskočio sam i fizički pomogao ljudima na nastradalom području. U našoj obiteljskoj kući ugostili smo dvoje male djece s pogođenog područja na kojem nekoliko dana nije bilo struje. Pritom sam žestoko kritizirao Vladu, premijera i sve predstavnike vladajućih, uključujući sve HDZ-ove poltrone u Saboru. Nitko od njih, kao ni gradonačelnik Bosančić, nije stao uz svoj narod. Bosančić je izdao te ljude za komadić mesa s roštilja koji je pripremao Plenkoviću. Tim činom pokazao je da mu je bitno samo što dublje uvući se premijeru i da nema niti malo empatije za ljude i njihove gubitke.
Kajkić napominje i ovo:
 
– Dobar dio naselja u našem gradu je nastradao, ali neće dobiti odštetu za kompletnu sanaciju štete jer se gradonačelnik nije založio za svoje sugrađane i djelovao da se i Vinkovce proglasi područjem koje je zahvatila elementarna nepogoda. Bitnije mu je bilo ugostiti Plenkovića i organizirati roštiljadu, a nakon gozbe uputio se na more u vilu jednog od svojih ortaka koji uzima milijune iz gradskog proračuna.
 
Usput… 
 
– Mene ne zanima drogira li se on ili ne, to je njegova stvar. Mene zanima da se grad i Hrvatska oslobode od takvih parazita te zašto DORH i USKOK ne reagiraju na sve njegove kombinacije s ortacima koje od nedavno dogovara u drugim državama, tj. skriva se.
 
Kajkić umjesto zaključka:
 
– Mnogi su me, vezano uz onaj transparent na Vinkovačkim jesenima, upitali jesam li dobio kakvu prijavu ili sam priveden. Nisam, nažalost. No, dajem javnu podršku Ivanu Grigiću – Šinku kojemu je policija uručen optužni prijedlog. No, ne želim da on sam snosi sve posljedice i pozivam organe reda kojima ću predočiti dokaze da sam i ja sudjelovao u tome – zaključio je Kajkić koji je na tu temu danas na Facebooku objavio i video poruku dostupnu OVDJE