Grad Vinkovci osigurao uskrsne pakete za korisnike socijalnog programa

Za vinkovačke obitelji u potrebi Grad Vinkovci i ove je godine osigurao uskrsne pakete koji će tijekom dana biti dostavljeni na njihove adrese. Pripremljeno je ukupno 36 paketa koji sadrže uglavnom prehrambene namirnice među kojima su i one koje su karakteristične za ovo doba godine, namijenjene uskrsnoj trpezi. Također, sam sadržaj paketa prilagođen je u odnosu na to ima li u obitelji djece, koje su dobi, spola i slično.

– Sa željom da što ugodnije i ljepše provedu i ove blagdane, za naše sugrađane korisnike socijalnog programa pripremili smo uskrsne poklon pakete. Uz osnovni paket, pripremili smo i slatki uskrsni paketić kako bi posebno razveselili one najmlađe. Prilikom pripremanja paketa vodimo računa kako bi ovim obiteljima smanjili troškove i osigurali bogatiju trpezu, a uvijek je naglasak na višečlane obitelji napominje gradonačelnik Ivan Bosančić koji je danas posjetio samohranu majku četvero djece Martinu Tokić i osobno joj predao pakete.

Pročelnica Upravnog odjela društvenih djelatnosti Andrea Vinković naglasila je ovom prigodom odličnu suradnju s Gradskim društvom Crvenog križa Vinkovci kada je pomoć pri razvoženju paketa u pitanju te napomenula kako je podjela paketa postala već tradicionalna uoči najvećih blagdana.