HDZ OBJAVIO Domovinski pokret glasovao po nalogu Zorana Milanovića!

Ilustracija

Bez obzira što im je prijedlog  Ivana Turudića za šefa DORH-a na kraju prošao, u HDZ-u se ne mire sa stavom DP-a koji je bio protiv pa su se danas oglasili iz centrale putem objave na službenom Facebook kanalu koju donosimo u cijelosti.

Lijepo je bilo ove nedjelje pratiti izljeve nježnosti između Zorana “Lex Perković” Milanovića i “nepokolebljivih” DP-ovaca. Kad ih pohvali Titov gardist u ime čitave autoritarne i natražne ljevice, onda im više ne smeta ni to što je taj isti pokušavao spasiti udbaške zločince, ni to što je preko noći postavljao ćirilične ploče u Vukovar i tukao članove Penavine obitelji, ni to što je slao specijalce na hrvatske branitelje, ni to što je Domovinski rat nazivao “građanskim”.

Ne smeta im ni to što je jučer istodobno izrazio, blago rečeno, skepsu prema vraćanju vojne obuke. Sad je jasno zašto su DP-ovci, osim jedne časne iznimke, bili protiv Turudića. Koji je, među ostalim, našao hrabrosti da – kao prvi sudac u Hrvatskoj – rehabilitira blaženog kardinala Stepinca.

DP-ovcima je glasovanje protiv naložio lik s Pantovčaka koji je u elitnoj jedinici JNA u Beogradu ušao u partiju & potom htio posvađati Hrvatsku s cijelim demokratskim i civiliziranim svijetom kako bi zaštitio nalogodavce najsvirepijih yugokomunističkih zločina u hrvatskom političkom iseljeništvu. DP – sinonim za licemjerje! Neka budu onda frajeri & pridruže se prosvjedu Peđe Grbina & Sandre Benčić!