HEJA, HEJA CIBOSI! Igrači i vodstvo KK Cibona u vukovarskoj gradskoj upravi

FOTO: Grad Vukovar

Sutra se u Sportskoj dvorani Borovo naselje odigrava utakmica 19. kola HT košarkaške Premijer lige u kojem je Cibona, bivši europski prvak, domaćin Furniru.

Tom prilikom u vukovarskoj gradskoj upravi upriličen je prijam za ekspediciju slavnoga kluba čije ime zvoni i znači u europskim okvirima, a dobrodošlicu igračima i stručnom vodstvu Cibone zaželjeli su zamjenik vukovarskog gradonačelnika Filip Sušac te Darko Dimić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport i branitelje.

Zamjenik gradonačelnika Sušac naglasio je kako je Vukovaru uvijek čast biti domaćin ovakvim lijepim sportskim događajima te je pozvao građane da sutra dođu u Sportsku dvoranu Borovo pogledati ovaj dvoboj čiji će početak zakazan u 18 sati. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

– Vukovar za nas uvijek ima posebno značenje. Svaki put kad dođemo dojma smo da grad raste i razvija se, a ovim dolaskom smo htjeli dodatno obogatiti sportsku ponudu grada. Ovo nam zasigurno nije zadnja utakmica u Vukovaru i uvijek ćemo se rado vratiti poručio je Cibonin sportski direktor Marin Rozić.