HELEN DORON ENGLISH Svečana dodjela diploma za 200-tinjak malih Vinkovčana

Helen Doron English međunarodna je obrazovna franšiza s više od 1.000 centara za učenje u 40 zemalja, a još uvijek raste. U Hrvatskoj Helen Doron metoda postoji već više od desetljeća, a danas egzistira na više od 30 lokacija. Između ostalog i u Helen Doron centru u Vinkovcima u kojem je ove školske godine engleski jezik (na)učilo 200 djece različitog uzrasta. Svojevrsno priznanje za trud i rad mališanima je stiglo dodjelom zasluženih diploma koja je upriličena u Gradskom kazalištu Joza Ivakić.

Inače, Helen Doron metoda zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinji jezik – bez naglaska na gramatička pravila. Djeca vole učiti i igrati se, a najbolje uče kad se zabavljaju, pa tako u Helen Doron školi potiču dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijaju njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku kroz igre, kretnje, muziku i ples.

Svakodnevno pozadinsko slušanje audio materijala u kombinaciji s pomno osmišljenom nastavom koja potiče prirodne sposobnosti i interese djece na jednostavan i učinkovit način djeci omogućava usvajanje engleskog jezika bez negativnih konotacija i svjesnog truda.

Helen Doron nastava održava se jednom tjedno kroz cijelu školsku godinu. Ovisno o dobi djeteta nastava traje od 45 minuta (predškolske dobi) do 120 minuta (tinejdžeri) tjedno. U zabavnom i poticajnom okruženju djeca od prvog sata izložena su prirodnom usvajanju engleskog jezika kroz pjesme, ples, pokrete, igre i edukativne aktivnosti.

Svim polaznicima Helen Doron škole čestitamo na zasluženim diplomama!