Hrvoje Štrok: Ovo je važna pobjeda za Kustošiju, ali mnogo važnija je ona koju će izboriti moj prijatelj Bartol!

Dobrih 15-ak minuta grmjelo je iz Cibalijine svlačionice nakon poraza od Kustošije. Darko Jozinović po izlasku pred novinarske mikrofone koji su strpljivo čekali impresiju šefa struke nakon blijedog izdanja njegovih, ovom zgodom, Crnih nije skrivao razočaranje.

– Drugarska kritika? Je, bila je, naravno… Dečki moraju znati da se ovako nogomet ne igra, ovo nije bilo izdanje kojim bi mogli bilo kome parirati u Drugoj HNL. Danas su bili ispod svake razine, osobito u pristupu. Ovo nije bilo dovoljno ni za bod, a kamoli za tri. Ne mogu se oteti dojmu kako nam se ovdje nudila prilika za priključak vrhu, zato me ovaj poraz jako peče. Nogomet se ne može igrati bez duela, bez skoka, bez želje, bez volje… Ova igra nije bila dostojna Cibalijina dresa – prokomentirao je Jozinović loših Cibalijinih 90 minuta u zapadnom zagrebačkom kvartu.

Kustošija je zasluženo pobijedila, na njezinom trijumfu nema ni najmanje mrlje. Uzeli su domaći dečki ponuđeno i to objeručke. S klupe ih je u odsutnosti trenera Roya Ferenčine (obolio od koronavirusa) izvrsno usmjeravao Hrvoje Štrok koji je kontakt sa šefom održavao putem izravne telefonske linije.

– Veliki bodovi, potvrdili smo gostujuću pobjedu protiv Orijenta i sada na tablici puno bolje stojimo. Praktički smo pobjegli iz zone ispadanja i uhvatili priključak za sredinom. Utakmica je bila tvrda, a nama se na kraju isplatilo to što smo bili borbeni i angažirani. Sad se lakše diše – rekao je Štrok koji je na kraju zamolio da notiramo i ovo:

– Ovo je važna pobjeda za Kustošiju, ali mnogo važnija će biti ona koju će, siguran sam u to, izboriti moj prijatelj Mladen Bartolović. Zajedno smo igrali u Dinamu i Zagrebu, za njega me vežu lijepe uspomene, proveli smo stvarno nezaboravne zajedničke godine. Bartole, nisu samo Vinkovci uz tebe, uz tebe su i dečki koji su nekad s tobom igrali ispod Sljemena! Želimo ti brzo ozdravljenje, drži se!