HSP-ovac general Željko Glasnović u Vinkovcima: Budite – Spremni!

IZVOR: HSP

Pripremajući se za nadolazeće parlamentarne izbore vodstvo HSP-a na čelu s predsjednikom Nikicom Augustinovićem, glavnom tajnicom Marinom Logarušić te predsjednikom Glavnog stana Antom Komljenom danas je bilo u radnom obilasku Vukovarsko-srijemske županije. Na sastanku s predsjednicima stranačkih organizacija po gradovima i općinama raspravljalo se o planovima stranke za naredno razdoblje.

Uz navedeno stranačko vodstvo, sastanku su se odazvali i novi, na desnici dobro poznati članovi Bruna Esih i general Željko Glasnović.

– Iako me protekle tri godine nije bilo u aktivnoj visokoj politici, odlučila sam pristupiti najstarijoj hrvatskoj političkoj opciji. HSP je jedina stranka na našem političkom prostoru za koju mogu reći kako u potpunosti dijeli moje svjetonazorske poglede, a zajedničkim radom vjerujem kako ćemo i ostvariti postavljene ciljeve, ovom je prilikom, između ostalog rekla Bruna Esih.

General Željko Glasnović nedavno se također učlanio u HSP koji mu je prva politička stranka u životu.

– Iako sam bio saborski zastupnik, nikada do sada nisam bio član niti jedne političke stranke. Smatram kako je trenutak za razotkrivanje lažnih desnih opcija koje su prošlih godina preplavile političku scenu radi vlastitih interesa. Pri tome moramo sve učiniti i ne dopustiti povratak na vlast onih koji žale za Jugoslavijom i njihovim zločincem Titom. Ono što očekujem od svih vas jest da budete Spremni!, poručio je članstvu Glasnović.

Predsjednik Nikica Augustinović istaknuo je kako će javnosti u narednih nekoliko dana biti predstavljan način na koji će stranka izaći na parlamentarne izbore.

– Dolazak Brune Esih i generala Glasnovića te prije nekoliko dana Tomislava Jonjića u stranku samo je pokazatelj kako je HSP napokon prepoznat kao stranka koja okuplja domoljube i pravaše. U narednim danima nemojte se iznenaditi ukoliko u stranku pristignu i još neka zvučna imena s kojima pregovaramo, a koji su proteklih godina bili najistaknutija lica hrvatske desne političke scene, zagonetan je na kraju bio Augustinović.