HSS Vinkovci otvorio službeni mail i poziva sugrađane: Pišite, iznesite mišljenje, stavove…

Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke u Vinkovcima donosi novitet u rad lokalnih političkih stranaka; nudi građanima mogućnost da se čuje i njihov glas! Vođeni tom idejom, otvorili su službeni e-mail – tvojglas.vinkovci@hss.hr.
– Svjedoci smo vremena u kojemu sve manje imamo pravo odlučivanja o svojoj budućnosti, čak štoviše, uz korona krizu nametnuta su nam još i dodatna ograničenja kakva nismo mogli zamisliti u 21. stoljeću. Slažemo se da su mjere za sprječavanje širenja virusa nužne, ali to ne znači da se trebamo prepustiti letargiji i čekanju boljih vremena već upravo suprotno, neka nas ova situacija potakne da mijenjamo nešto na što imamo utjecaja, a to je naša lokalna politika. Također, svjesni smo da nemamo predstavnika u Gradskom vijeću, ali to nije jedini način na koji se kreira lokalna politika, postoje brojni drugi alati pomoću kojih možemo zajedno mijenjati ono loše i poticati ono što je dobro rekao je predsjednik vinkovačkog HSS-a Danijel Sofrenović predstavljajući novi način suradnje između HSS-a te građanki i građana Vinkovaca.
Pišite nam, iznesite svoje mišljenje, probleme, budite oni čiji će glas kreirati politiku, a samim time i Vašu budućnost u mjestu u kojem živite! Neka se politika ne bavi Vama, već Vi njom! Baš sve o čemu razmišljate možete poslati na mail tvojglas.vinkovci@hss.hr naglasio je Sofrenović i pozvao građane da se jave bez obzira s kakvom vrstom problema se suočavaju.