Humanitarni malonogometni turnir u okviru akcije „Vinkovci za Ivonu”

Humanitarna akcija „Vinkovci za Ivonu”, koja se provodi posljednjih nekoliko mjeseci, polučila je dosad izvrsne rezultate. Prikupljenim sredstvima našoj malenoj sugrađanki Ivoni Petrović rođenoj 22. ožujka 2018. godine u tek 23. tjednu (sa svega 577 grama i 31 centimetrom dužine!) – što je prouzročilo njezino teško psihomotorno zaostajanje u razvoju – omogućeni su skupocjeni višetjedni rehabilitacijski tretmani u privatnim zagrebačkim klinikama.

Rehabilitacija je umnogome pripomogla stabilizaciji Ivonina zdravstvenog stanja, a akcija ide dalje; nastavak će uslijediti 22. lipnja kada će ŠRD Bajer na sportskom igralištu MO Slavija organizirati humanitarni malonogometni turnir (5+1). 

– Početak turnira predviđen je u 11 sati, a kotizacija iznosi 200 kuna po ekipi. Kompletan prihod, a osim kotizacija riječ je i o donacijama za hranu i piće koje ćemo služiti u okviru turnirske aktivnosti, bit će usmjeren prema našoj Ivoni. Iste večeri na istom mjestu upriličit ćemo i organizirano gledanje nogometne utakmice Hrvatska – Škotska. Očekujemo sjajan odaziv – informirao je Toni Jukić, jedan od organizatora ovog humanitarnog malonogometnog turnira.

Prijave su moguće – dakako i poželjne! – na broj mobitela 099-331-07-73 (Marko Korica).