I KAD NAM NE IDE… ‘Razgrabljen’ novi šal Cibalije!

Na inicijativu člana Nadzornog odbora Darka Stojanovića Stoje, Cibalia je danas u središtu Vinkovaca pustila u prodaju prvi kontingent novih dvostranih klupskih šalova povodom obilježavanja 105. godišnjice osnutka kluba. Osim što je inicijator ove ideje, Stoja je i kreator ovog navijačkog rekvizita na kojem je spojio motive inspirirane ‘šarama’ s tradicijske šokačke reklje i ukrasnim baroknim ornamentima u kojima se nalazi broj 105 i slova ‘CV’, koja osim inicijala kluba, označavaju i rimski broj 105.

Uz navedeno, šal krasi i svojevrsna vremenska crta uz klupski sinonim i sloga PONOS I DIKA SLAVONIJE! Pojedinačna cijena šala iznosi 20 eura, a svaki kupac dobio je i fiskalizirani račun kluba. Neobično za spominjati, ali s obzirom na dušobrižnički veo koji se nadvija nad klubom, zlu ne trebalo…

S obzirom na odaziv Vinkovčana, prvi dan prodaje šalova apsolutno je uspio, a Stoja i ekipa nakon samo 55 minuta prodali su cijeli predviđeni kontingent šalova, a akcija se nastavlja i sutra od 17 do 19 sati, odnosno dok se šalovi ne prodaju. Kako je i najavljeno iz kluba, šalovi će se prodavati i u subotu na Trgu bana Josipa Šokčevića od 11 do 13 sati.