I u Vinkovcima se za samo dva mjeseca može zaraditi 35 tisuća kuna. Legalnih!

Arhiva/db

Na stranicama Grada Vinkovaca ponovljen je Javni poziv za dostavu ponude za uspostavu i provedbu Službe spašavanja života na vodi na kupalištu „Banja“ za 2022. godinu, a na koji se mogu prijaviti fizičke i pravne osobe koje prema svojoj registriranoj djelatnosti mogu obavljati poslove zaštite i spašavanja.

Služba spašavanja života na vodi uspostavlja se za razdoblje od 15. srpnja do 15. rujna 2022. godine u vremenu od 11 do 19 sati. Početak rada Službe kao i završetak djelovanja uspostavljene Službe može se promijeniti u slučaju loših vremenskih uvjeta.

Grad traži do dva spasioca, a ponuditelj/i su dužni uspostaviti i organizirati Službu spašavanja života na vodi sukladno zakonima i pravilnicima koji definiraju rad kupališta i djelovanje Spasilačke službe.

Pri tome, spasioci moraju biti stariji od 18 godina, imati završen tečaj i važeću licencu za spasioca pri Službi spašavanja života na vodi Hrvatskog Crvenog križa, dok će im Grad Vinkovci osigurati obveznu osobnu opremu spasioca te opremu i sredstva za pružanje prve pomoći.

Za navedeni posao u trajanju od 2 mjeseca osigurano je 35 tisuća kuna, a rok za podnošenje ponude s odgovarajućom dokumentacijom je osam dana od dana objave Javnog poziva, zaključno sa danom 9. srpnja 2022. godine.

Sve uvjete Javnog poziva potražite OVDJE.