ISPRAVLJENA NEPRAVDA Mlađim pionirima Cibalije HNS naknadno upisao pobjedu od 16:1!

screenshot/HNS

Oni koji su jučerašnji tekst o rezultatima Cibalije pomno popratili, onda znaju kako je u sustavu HNS-a rezultat mlađih pionira kod Omladinca iz Gornje Vrbe registriran s konačnih 4:1, iako su vinkovačke nade postigle čak 16 pogodaka!

Nekome je ovo možda banalna stvar, ali nepravedno je to bilo prema dječacima 2011. i 2012. godišta koji svakodnevno marljivo treniraju, a da se netko nonšalantno odnosi prema njihovom trudu, a ako baš hoćete i emocijama. Nepravda je i prema roditeljima koji brižno izdvajaju za opremu i članarine, kao i prema samom klubu pa makar bila riječ o – mlađim pionirima.

Na sreću, takva nepravda je ispravljena i proglašena tehničkom, a ne ljudskom pogreškom. Nebitno, bitno je da je ispravljena.

Zanimljivost je i kako se od 11 igrača čak njih deset upisalo u listu strijelaca i to: Antun Mihić (x3), Karlo Hodak, Igor Belić, Gabrijel Nevistić i Luka Barbarić po dva puta, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Ivan Fabijan, Filip Petrović, Teo Ivančević, Marko Šaronja te Mislav Miličević.