Ivan Bosančić novi predsjednik Skupštine HNK Cibalia, a Antun Čilić počasni predsjednik

Redovita godišnja Skupština HNK Cibalia osim redovitih izvješća u radu iznjedrila je i neke kadrovske novitete. Za novog predsjednika Skupštine izabran je Ivan Bosančić. Vinkovački gradonačelnik na toj dužnosti zamijenio je Antuna Čilića koji je, pak, proglašen počasnim predsjednikom Skupštine HNK Cibalia.

Antun Čilić na taj način i dalje ostaje prisutan u vinkovačkom nogometu, sportu u kojem je aktivan već punih šest i pol desetljeća tijekom kojih je obnašao razne funkcije, čak i u najvišim nogometnim tijelima bivše države. Posrijedi je nadasve korektan nogometni dužnosnik za koga se u svim sredinama, ne samo u vinkovačkim nogometnim krugovima, pronalaze samo lijepe riječi.

Određene kadrovske promjene dogodile su se i u strukturi klupskog Nadzornog odbora u kojem, u odnosu na prošli saziv, iz raznoraznih razloga više nema Marija Jurića, Ivana Rimca i Milana Perića. Jurića je u NO-u zamijenio Hrvoje Niče, umjesto Rimca članstvo u ovom tijelu pripalo je Mariju Dražiću, a Perića – koji 30. prosinca odlazi u zasluženu mirovinu – kao predstavnika radnika u Nadzornom odboru zamijenit će Marijan Antolović. Četvorica članova iz prethodnog saziva nastavit će djelovati i u sljedećem mandatu, a to su: Damir Bošković, Željko Galić, Darko Stojanović i Željko Šarčević. Novi predsjednik Nadzornog odbora (dosadašnji predsjednik NO bio je Ivan Rimac) bit će izabran na skorašnjoj konstituirajućoj sjednici ovoga tijela.