Ivan Bosančić već u prvom krugu do novog mandata: Vinkovčani su prepoznali naše rezultate!

Ivan Bosančić vodit će Vinkovce i u sljedećem mandatu. Povjerenje mu je ukazalo 7.710 birača, sasvim dovoljno za pobjedu već u prvom krugu (58,97%)!

– Hvala Vinkovčankama i Vinkovčanima na povjerenju. Ovoliki broj glasova i činjenica da smo izbore dobili u prvom krugu govori kako su naši sugrađani prepoznali rezultate našega rada u prošlom mandatu, što nas obvezuje da nastavimo još bolje raditi i u sljedeće četiri godine – rekao je Bosančić jutro nakon izbornog trijumfa.

U izbore su njegov tim i on, naglasio je Bosančić, ušli otvoreno; građanima su podnijeli izvješće o tome kako su se trošila proračunska sredstva u proteklom mandatu i najavilo s konkretnim projektima što ćemo raditi u sljedećem mandatu.

– To je to, nema na lokalnim izborima ideologije. Ovdje ljude zanima što ste napravili i što ćete napraviti. Građani su ovom slučaju prepoznali rezultat i program. Ljude zanima kako će izgledati njihov kvart, vrtić i škola njihove djece. Nismo se bavili drugim kandidatima, nismo polemizirali, krenuli smo po povjerenje građana rezultatima, činjenicama i programom. Vinkovčani su to prepoznali. Čvrsto vjerujem u rad, u ulaganje u mlade i okretanje prema projektima i novim idejama, to je budućnost za naš grad. Pozivam i oporbu da bude konstruktivna. Svi živimo u ovom gradu, pustimo polemike i politiziranja, idemo raditi. Svaka dobra ideja kod mene je dobrodošla.

Ključno je, dodao je još Bosančić, slušati što ljudi govore i žele. Puno sam naučio na tribinama po mjesnim odborima i po njima je kreirana komunalna politika gradskih četvrti i u prošlom mandatu, a tako će biti i u nadolazećem. Hvala svim sugrađankama i sugrađanima koji su izišli na izbore, jer lokalni izbori su važni. Na njima odlučujemo kako će zapravo izgledati naš svakodnevni život. Drago mi je da sam opravdao povjerenje građana koji su mi dali priliku da učinim još više u iduće četiri godine – zaključio je Bosančić te napomenuo kako mu je na izbornom rezultatu od političkih suparnika čestitao jedino SDP.