Ivan Ergotić, sportski direktor TK Vinkovci: Želimo u 2. ligu, vjerujem da i hoćemo!

Tenisači Vinkovaca u posljednjem ovosezonskom trećeligaškom dvoboju porazili su Novu Gradišku rezultatom 5:2 čime su se dokopali kvalifikacija za ulazak u drugoligaško društvo. Vinkovčani su sjajno otvorili odlučujući sraz; Željko Ivić, Ante Vuković i Kristian Ikić osvojili su vrijedne bodove u pojedinačnim mečevima, Vinkovci su poveli 3:0!

Međutim, gosti iz Nove Gradiške odbili su predaju; smanjili su na 3:2, pa je odlučivala igra parova u kojoj su Željko Ivić i Ivan Ergotić izdominirali suparnika (6:1, 7:5) čime su posljednji meč (u kojem je, uzgred, vinkovački tandem Zoran Horvat/Kristian Ikić bio bolji od novogradiškog) učinili tek prestižnim, ne i presudnim. Horvat i Ikić su ga dobili za konačnih Vinkovci – Nova Gradiška 5:2!

– Još ne znamo protivnika u kvalifikacijama, ali tko god bude dočekat ćemo ga spremni. Možemo protiv svakoga, to ćemo nadam se i potvrditi. Želimo u 2. ligu, vjerujem da i hoćemo! – rekao nam je Ivan Ergotić, sportski direktor, a ujedno i zamjenik kapetana, TK Vinkovci.