Ivona Čavlović: U skladu s novim mjerama ulazak na bazen „Lenije” moguć isključivo s COVID potvrdom

Ivona Čavlović, voditeljica Odjela recepcije vinkovačkog dvoranskog plivališta “Lenije” FOTO: db

Donošenjem novih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u cilju sprječavanja prijenosa koronavirusa i vinkovačko dvoransko plivalište „Lenije“ se moralo prilagoditi novonastaloj situaciji.

– Kako smo i do sada isticali, odgovorno se pridržavamo svih mjera i preporuka pa i ovim putem molimo korisnike da zajedno slijedimo iste. Uz obavezno nošenje maski za lice ili medicinskih maski, dezinfekciju ruku, izbjegavanje osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra u zatvorenom prostoru, korisnike želimo upoznati i s novom mjerom vezanom uz ulazak korisnika na bazen koji je od sada moguć isključivo s COVID potvrdominformira Ivona Čavlović, voditeljica Odjela recepcije vinkovačkog dvoranskog plivališta „Lenije“.

Bazen će i dalje raditi u redovnom radnom vremenu, od nedjelje do petka od 7.00 do 22.00 sata i subotom od 7.00 do 23.00 sata. Treninzi klubova i udruga se odvijaju po dosadašnjem rasporedu, sve aktivnosti nastavljaju svojim slijedom uz sitne izmjene vezane uz nove mjere i preporuke.

– Osoblje vinkovačkog dvoranskog plivališta „Lenije“ poduzelo je i nadalje će poduzimati sve potrebne mjere opreza kako bi boravak u našim prostorima bio maksimalno siguran. Molimo korisnike da se pridržavaju svega navedenog čuvajući sigurnost i zdravlje kako samih sebe tako i ostalih korisnika i osoblja bazena te da za sve informacije kontaktiraju recepciju bazena na broj telefona 032/638-402 – zaključila je Čavlović.