Izložba natječaja „City break Srijema i Slavonije“, proglašenje pobjednika i dodjela nagrada

FOTO: Barbara Ležaić, IZVOR: TZ VSŽ

Turistička zajednica Vukovarsko – srijemske županije raspisala je nagradni natječaj pod nazivom „City break Srijema i Slavonije“ te pozvala sve ljubitelje fotografiranja da svojim radovima prikažu kulturno – povijesne znamenitosti i tradiciju Vukovarsko – srijemske županije, priču ili autentičan doživljaj manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru.

Turistička zajednica Vukovarsko – srijemske županije imenovala je Povjerenstvo koje je prema kriterijima nagradnog natječaja ocijenilo tri najbolje fotografije te su odabrane i tri fotografije prema odabiru pratitelja na društvenim mrežama.

Prema odabiru pratitelja na društvenim mrežama nagrade su dobili:

  1. Tihana Koprtla, stablo u Cerni
  2. Kristina Skoko, crkva sv. Luke – Lučica u Lipovcu
  3. Nikolina Brdarić Nongradi, park šuma Adica – rijeka Vuka

Najbolje tri ocijenjene fotografije prema Povjerenstvu:

  1. Josip Mađarević, mliječna staza iznad šatora na Grabovu
  2. Goran Lončar, cesta Vukovar – Sotin
  3. Vedran Čuljak, tradicija u Ceriću

Što su vidjeli i zabilježili predstaviti će nam na izložbi radova prijavitelja „City break Srijema i Slavonije“ u utorak, 7. studenog 2023. u Galeriji fotografije Meraja s početkom u 18:30 sati u Vinkovcima. Na svečanoj izložbi pobjednicima i ostalim sudionicima natječaja, župan Damir Dekanić uručit će nagrade za kreativan rad.

Pozivamo sve ljubitelje fotografije da nam se pridruže na izložbi i uživaju u prizorima naše županije, uhvaćenim objektivima fotografa koji su se prijavili na natječaj.