Jakov Šikić (re)izabran za predsjednika KK Vinkovci, Pamela Joskić dopredsjednica

Održana je redovita izvještajna i izborna Skupština Karate kluba Vinkovci na kojoj su jednoglasno usvojena izvješća o aktivnostima u 2021. godini i financijama.

– Prošla godina bila je vrlo izazovna, posebno zbog pandemije koronavirusa. Unatoč tome, bili smo aktivni i uspješni, dosad najuspješniji kada su u pitanju rezultati ostvareni na državnim prvenstvima na kojima smo osvojili četiri odličja; Ivan Slaviček i Josip Slaviček srebrno, a Mislav Iličić i Ivana Slaviček brončano – izvijestio je klupski predsjednik Jakov Šikić.

Jednoglasno je usvojen i plan aktivnosti u 2022. godini kao i financijski plan za nadolazeće razdoblje.

– U planu su brojna natjecanja, polaganja za učenička i majstorska zvanja te ostale klupske kluba. Također, izražavam zadovoljstvo time što su Grad Vinkovci, Zajednica sportskih udruga grada Vinkovaca te Vukovarsko-srijemska županija prepoznali kvalitetne programe koje provodimo što je rezultiralo potporom u proračunu koji je porastao za 47,9 % u odnosu na početak prošlog mandata Uprave kluba od 2018. godine – dodao je Šikić koji je (re)izabran za predsjednika, a u novo predsjedništvo uz njega su izabrani još Pamela Joskić (dopredsjednica kluba), Josip Županić (tajnik), Mladen Ivezić i Ivana Slaviček.

Zlu ne trebalo, izabrana je i tročlana Stegovna komisija: Sani Gilja, Mladen Sosić i Marko Ripić.