Jakov Puljić nakon Wisle zabio hat-trick i protiv Warte!

Jakov Puljić je ”vruć”! Nakon utakmice protiv Wisle Plock (5:2), hat-trick zabio je i kontra Warte, u pobjedi njegove Jagiellonije 4:3. Utakmica super dramatična, Puljić i njegovi do bodova su stigli u sudačkoj nadoknadi iz kaznenog udarca. Puljićeva rekapitulacija:

– Super utakmica za gledanje, super na kraju i za nas jer smo pobijedili. Bilo je puno preokreta, gubili smo 0:1, pa okrenuli na 2:1, oni su na odmor otišli s 2:3, a mi na kraju dobili 4:3.

Vinkovački golgeter zabio je za 1:1, 3:3 i 4:3; malo lijevom, malo desnom, malo iz ”penala”, kako naiđe…

– U super sam formi, sjajno se osjećam, baš me hoće gol u zadnje vrijeme. Šteta što se jesenska dionica bliži kraju.

Jagiellonia do božićno-novogodišnjeg predaha na meniju ima još gostovanje kod Rakowa i domaći ogled protiv Gornika. Oba suparnika su iz gornjega doma poljske Ekstraklase…

– Rekao sam vam nedavno kada smo razgovarali kako je ovo liga u kojoj ništa nije sigurno, svatko može svakoga dobiti. Eto, mi smo nakon pobjede nad Wislom Plock gostovali kod Stala koji je bio na začelju i – izgubili smo (1:3). Ovdje je sve otvoreno, uvijek i svuda.

Jagiellonia je trenutačno šesta, pozicija je to koja zadovoljava sve u klubu iz Bialystoka.

– Bilo bi dobro tu se zadržati i nakon predstojeća dva kola, možda čak i popraviti plasman, pa onda na zasluženi odmor. Jedva čekam Božić u našim Vinkovcima, valjda se neće dodatno zakomplicirati oko ove pandemije.