Japanac Yamamoto presudio Cibaliji, Filip Jazvić opet ozlijeđen!

Vinkovački drugoligaš i petoplasirana momčad crnogorskog prvenstva odigrali su čvrstu i borbenu utakmicu u kojoj je momčad iz Danilovgrada bila za pogodak uspješnija. Presudio je detalj iz 54. minute u kojoj je sjajni japanski napadač Yamamoto precizno završenom solo akcijom postigao jedini pogodak na utakmici. Malo je nedostajalo da Iskra ostvari hendikep-pobjedu, u 88. minuti Nikolić je s gol-crte izbio loptu koja je ozbiljno (za)prijetila još jednim matom.

Cibalia je mnogo konkurentnija bila u prvom poluvremenu no dobru igru nije pratila jednako takva realizacija. Od tri izgledne šanse nije realizirana nijedna; Bubnjar, Dogan i Miljanić nisu bili pri udarcu.

Cibalijin trener Jozinović ovom zgodom koristio je usluge 21 igrača. Trebao je zaigrati i Jazvić koji je na zagrijavanju ponovno osjetio peckanje u mišiću lista, pa je zbog mjera opreza preskočio ovu utakmicu. Nije igrao ni Jelić koji je zbog obiteljske situacije sinoć napustio pripreme, no za dan-dva vraća se u Cibalijinu pripremnu bazu. Inače, u srijedu će Nebeskoplavi odigrati „između sebe”, a u petak će im suparnik biti Podvinci, slovenski trećeligaš iz Ptuja.

CIBALIA             0

ISKRA                1

MEDULINSportski centar, igralište broj 4. Gledatelja 20. Sudac: Danijel Starčević (Poreč). Pomoćnici: David Ružić (Poreč) i Matej Bezelj (Pula).

STRIJELAC: 0:1 – Yamamoto (54).

CIBALIA: Baždarić, Išasegi, Oršolić, Džaja, Stanić, Osmić, Pušić, Pavlak, Bubnjar, Dogan, Miljanić (još su igrali: Kovačević, Nikolić, Sopić, Župarić, Janović, Valentić, Bajić, Šaravanja, Mešanović, Perić-Komšić).

Trener: Darko Jozinović.

ISKRA: Kordić, Pešukić, Bakrač, Vukotić, Tučević, Šahman, Pavlović, Pavličević, Yamamoto, Vuković, Sekulić (još su igrali: Raspopović, Šaletić, O. Obradović, Kumburović, B. Obradović, Da Silva, Grbović, Perišić, Perović, Gajić).

Trener: Srđan Nikić.