JESENSKI ĐIR Sljedeće subote rekreativna biciklijada, prijave do 12. listopada

 
Sljedeće subote, 14. listopada 2023. godine, bit će održan “Jesenski đir”, svojevrsni logični nastavak izuzetno uspjelog proljetnog Tour Natura, rekreativne biciklijade koja je okupila mnoštvo Vinkovčana, velikih i malih.
Start jesenske vožnje gradom zakazan je u 11 sati na Trgu bana Šokčevića. Ruta? Duga ulica – Genscherova ulica – Ulica Dragutina Žanića Karle prema Sopotu – skretanje na Sopotu prema glavnoj cesti Vinkovci – Rokovci (vožnja biciklističkom stazom) – skretanje prema Šokačkom stanu – vožnja kroz arheološki park do Moto kluba Vinkovci. Na cilju su predviđene igre za najmlađe i druženje dok 14 sati. 
Prijave za “Jesenski đir” moguće su do 12. listopada 2023. godine, a moguće su i na štandu Turističke zajednice grada Vinkovaca na dan održavanja od 9 do 10.30 sati na pješačkoj zoni. Prvih 200 prijavljenih sudionika dobit će majicu “Jesenskog đira” koji će u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, dakako, biti otkazan. O čemu će, pak, svi zainteresirani biti pravovremeno obaviješteni. Više informacija o ovom događaju dostupno je OVDJE